Tuncbilek İlkokulu

Belgegeçer : 0
WEB http://tuncbilekilkokulu.meb.k12.tr
Adres : Tunçbilek Köyü/Viranşehir/ŞANLIURFA
VİZYON : Öğrenmeyi bir ihtiyaç olarak benimsemiş, yeteneklerinin farkında olan ve bunları geliştirmeyi hedefleyen, çağın gerektirdiği donanımlara sahip, kendisiyle ve toplumuyla barışık, kendine güvenen, üretken, her gün daha iyiye ulaşmak için çalışan Atatürk gençleri yetiştiren bir okul olmaktır.
MİSYON : Türk Milli Eğitimi´ nin amaçları doğrultusunda, çağın gerektirdiği bilgi ve becerileri kazanmış, topluma üretken bireyler yetiştirmektir.
BAŞARILAR :
Rehber Öğretmen : 0
Resim Sınıfı : 0
Müzik Sınıfı : 0
Misafirhane : 0
Kütüphane : 0
Hazırlık Sınıfı : 0
Konferans Salonu : 0
Spor Salonu : 0
Öğretim Şekli : Tam gün. İlkokul ve Ortaokul aynı binada eğitim vermektedir.
Kantin: 0
Yemekhane : 0
Revir : 0
Saatler : 08.10 - 13.50
Bağlantı : Uydu İnternet (VSAT)
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : KALORİFER
Lojman : Lojman 2 katlı olup 4 daire bulunmaktadır. Lojman kalorifer ile ısınmakta olup lojmanda kalan öğretmenler eğer isterlerse yakıtını kendisi almakta ve yakılmasıyla da bizzat kendileri ilgilenmektedir. Ama elektrik sıkntısı olduğu için lojmanın kaloriferinden verimli olarak faydalanılamamaktadır. Sayısı:4
Servis : Köyden ilçeye sürekli dolmuş veya servis bulunmamaktadır.
Ulaşım : Köyün yolu asfalttır ve ulaşım sıkıntısı yoktur. Okula öğretmenler komşu köyün öğretmenleriyle ortak servisle gidip gelmektedirler.
Yerleşim Yeri : Köy ve köyde insanlar geçimlerini tarımla sağlamaktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okul ile 110 kilometre ilçeye 21 kilometre uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :